Youtube.fi – suomalaisille, suomeksi.

Youtube.fi - suomalaisille, suomeksi.

Google on vihdoin avannut tulvaportit ja Youtube rantautui Suomeen. Muutokset palvelussa auttavat sekä katsojia että sisällöntuottajia kohdistamaan toimensa sekä ylläpitämään kotimaisen sisällön jakelua palvelussa. Käyttäjät voivat selata Youtube.fi -sivulta suosituimpia videoita ja luonnollisesti sisällöntuottajille mainostulot ovat mukava uudistus. Mainospaikkoja palvelussa ovat etusivu, haut sekä videot itsessään, kuten aikaisemminkin.

Myös viime aikaiset käyttöliittymäuudistukset ovat vieneet palvelua selvästi “massojen” suuntaan, tuoden suosittelut ja suositut videot enemmän pinnalle. Samalla myös Google Apps-tileille tuli pääsy Youtubeen.

Kaapelitehtaalla Helsingissä järjestetty julkaisutilaisuus päättyi hetki sitten. Esiintyjien  joukossa oli mm. Suomen viime vuoden suosituimman Youtube-videon tähti, Robin.

Lähde:

http://googlefipress.blogspot.fi/

Share Button

6 Kommenttia

 1. “Samalla myös Google Apps-tileille tuli pääsy Youtubeen.”

  Osaatteko sanoa, onko tuo joku portaittainen, että tulee osalle vasta myöhemmin, vai miten tuon saa päälle? Oman domainimme Dashboardista kun tuota YouTubea ei vieläkään löydy. Emmekä pääse omilla Apps-tunnuksillamme YouTubeen :(

  1. Jonne Backhaus

   Hei Antti,

   Käsittääkseni Youtube-loginia varten tarvitaan vähintään Apps for Business tason pääsy, ja esimerkiksi ilmaisella Apps-tilillä tämä ei onnistu. Sama koskee esimerkiksi Google+ kirjautumista johon tuo youtubekin on käsittääkseni liitetty.

   1. Sinänsä outoa, koska tosiaan tuo Google+ meillä kyllä toimii ihan hienosti. AINOA asia mitä en saa päälle on YouTube…

    1. Jonne Backhaus

     Meillähän taas ei tuo Google+ toimi :D

     1. Muistaakseni Plussaa varten pitää erikseen sallia sieltä joku kohta, en kyllä yhtään muista missä ja milloin, mutta muistaakseni oli sellainen “are you sure you want to click this lest the world blow up” -varoitus, että sais Google+:n pistettyä päälle..

      Mutta, ihan vaan siltä varalta että jotain kiinnosti: YouTube alkoi toimimaan meidän domainissa aivan moitteetta. Ilmeisesti siinä vain kesti, että se saatiin kaikille aikaiseksi, mutta nyt pelittää!

 2. tuntuu siltä ettei tää uudistus tuonu muuta kun kohdistetun suomalaisen mainonnan jokaisen videon alkuun..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *